+36(70)615-0077

Rólunk

Operating SolutION Hungary Kft.

Ingatlanüzemeltetés és épületüzemeltetés

A közel két évtizede alapított társaságunk egy éves szinten 50-60 főt foglalkoztató kisvállalattá nőtte ki magát az ingatlanüzemeltetés és hozzá kapcsolódó területeken, és olyan nagynevű partnerekkel dolgoztunk, mint a GE Power Veresegyház, GE Lighting Budapest, Tribelon Zrt. Budapest, MPT Security Budapest, vagy a Samsung Göd.

Válassza a folyamatosan megbízható megoldást! Keressen bennünket most elérhetőségeinken, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk az Ön számára.

Miért válasszon bennünket?

Széleskörű szakmai tapasztalat: Évtizedek alatt megoldottunk számtalan különféle problémát. Ezen tudásra építve, a rendszerek kialakításánál és átalakításánál kiemelt figyelmet fordítunk a használhatóságra, karbantarthatóságra és felügyelhetőségre.

Hatékony munkavégzés és versenyképes árak: Munkaszervezési stratégiánknak köszönhetően fenntartható és versenyképes árakat kínálunk, amelyek még az árérzékeny ügyfelek számára is elfogadhatók, legyenek azok lakossági vagy üzleti partnerek.

Kooperáció: Üzemeltetési gyakorlatból adódóan rálátásunk van a többi épületgépészeti terület tevékenységére, igényeire is, így munkánk során könnyen tudunk velük együtt dolgozni, vagy a munkafolyamatok sorrendiségét figyelembe venni.

Szakmai elkötelezettség: Vállalásainkat mindig a legmagasabb szintű hozzáállással teljesítjük. Jó gazda módjára történő hozzáállás, olyan, mintha saját magunknak szerelnénk.

Nemzetközi minősítés (Complyworks): Cégünk érvényes nemzetközi minősítéssel rendelkezik, mely a szolgáltatásaink stabilitását hivatott biztosítani.

Stabil, profi munkaerő: Cégünk szakembereit hosszú ideje folyamatosan foglalkoztatja, mert nem csak munkavállalóként, de családfenntartóként is tekintünk rájuk. Ezzel elértük, hogy a munkaerőpiac jelenlegi nagy fluktuációja mellett is stabil, működőképes vállalat maradjunk. Dolgozóink szakmai hozzáértése és önálló döntési kompetenciája kiemelkedő.

Költséghatékonyság: Hacsak a megrendelő nem kíván a felhasználandó anyagok tekintetében a prémium minőség felé eltérni, mindig törekszünk az optimális ár/érték arány fenntartására.

Rugalmasság és sokoldalúság: Cégünk struktúrája lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljunk az új kihívásokra. Dolgozóink széleskörű szakmai ismeretei miatt képesek vagyunk rugalmasan alkalmazkodni, és az erőforrásokat az aktuálisan legfontosabb feladatokra koncentrálni.

Operating SolutION Hungary Kft.
2100 Gödöllő, Remsey Jenő krt. 12.
Ingatlanüzemeltetés és épületüzemeltetés