Fertőtlenítő ajánlat

Tisztelt Cégvezető!

A mostani pandémiás időszakban nem minden cég engedheti meg magának, hogy felfüggessze a tevékenységét és szabadságolja a dolgozóit. Mindannyiunknak fontos a folyamatos jövedelem.

Mivel tudunk ehhez az Ön cégénél is hozzájárulni?

Cégünk másfél évtizede tevékenykedik higiéniás területen partnereink megbízásából. Az elmúlt félévben többezres dolgozói létszám mellett is sikerrel vettük fel a harcot a járvány terjedésével szemben, valamint az esetileg előfordult egyéni fertőzések elszigetelésében, felszámolásában.
Ha Önnek is fontos a biztonságos körülmények közötti folyamatos munkavégzés, forduljon hozzánk! A járvány közelgő újabb hulláma előtt és alatt is szívesen segítjük az Ön cégének működését megszerzett tudásunkkal és tapasztalt kollégáinkkal.

Válasszon szolgáltatásaink közül:

1. Megelőző fertőtlenítés
Gyakran használt (irodák, üzemi- és szociális) helyiségek, közlekedők, nyílászárók, vizesblokkok, gépjárművek utasterének folyamatos felületi fertőtlenítése 8 órás műszak(ok)ban, akár 3 műszakban, a területhez igazított állandó vagy kiegészítő létszámmal.

2. Vészfertőtlenítés
Fertőzés esetén a fertőzött terület teljes azonnali és ismétlő fertőtlenítése a burkolatokon, kemény felületeken, a kárpitok, szövetanyagok és az érintett eszközök felületét is beleértve. Szolgáltatásaink opcionálisan választhatók a fertőtlenítő szakanyag megrendelő vagy szolgáltató által történő biztosításával is.

 Szolgáltatás  Nettó átalánydíj, ha
a fertőtlenítő anyagot
a Megrendelő biztosítja
 Nettó átalánydíj, ha
a fertőtlenítő anyagot
a Szolgáltató biztosítja
Megelőző fertőtlenítés   2.500 Ft/fő/óra  3.500 Ft/fő/óra
Vészfertőtlenítés 6.000 Ft/fő/óra

6.500 Ft/fő/óra


Egyszeri nagytakarítási csomagunkra kérjen egyedi ajánlatot az alábbi elérhetőségeken.

Szerződéskötés esetén ezen felül egyedi, személyre szabott stratégiát alakítunk ki az Ön cégére is, hogy a gócpontok kialakulását elkerülhesse, ezáltal a folyamatos termelése ne akadjon meg.

Ne hagyja, hogy a járvány visszavesse a cégét! Megrendelési igényét az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre juttathatja el hozzánk. Ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és segítenek az optimális szolgáltatás kialakításában.
Tegyünk együtt a vírus visszaszorításáért és a gazdaság folyamatos működéséért.

Tisztelettel:
Kaposvári Richárd
ügyvezető